Få fjernvarme i din bolig

Rigtig mange huse i Danmark har fjernvarme, derfor har Henrik Jensen A/S i Korsør ansat kompetente montører til at varetage opgaven.
Vi står både for udskiftninger, nye installationer og service gennemgang af fjernvarmeanlæg i Korsør, Slagelse, og Sorø.

Fjernvarme er en nem, miljørigtig og billig energikilde. En virkelig god investering, når det vedrører opvarmning af boligen.

 

Fjernvarme i Korsør

Fjernvarme er en stabil varmekilde

Prisen på fjernvarme ligger forholdsvist stabilt og er ikke så følsom overfor svingende energipriser. Derfor er fjernvarmen væsentligt billigere end el, olie og gas. Ved hjælp af fjernvarme skal du heller ikke tænke på skorstensfejeren eller på at bestille olie. Fjernvarmen leveres direkte til fjernvarmeanlægget og kræver næsten ingen vedligeholdelse.  Hos Henrik Jensen A/S i Korsør garanterer vi for en høj forsyningssikkerhed.

    Fjernvarme er et miljørigtigt valg til opvarmning

    Fjernvarme er et miljørigtigt valg til opvarmning, da varmeproduktionen hovedsageligt er baseret på overskudsvarme fra elproduktion – samt udnyttelse af varmen fra halm og affaldsforbrænding, ligeledes har værkerne,
    sat solfangeranlæg op for vedvarende energi.

    Henrik Jensen A/S i Korsør fokuserer på et tæt samarbejde med de forskellige fjernvarmeværker for altid at være 100% opdateret på nye tiltag og forbedringer. Vi kan derfor garantere dig en installation i topklasse.

    Se hvad vores kunder siger