Rottebekæmpelse med rottespærre

Hos Henrik Jensen A/S har vi mange års erfaring med diverse kloakeringsopgaver, og vi hjælper dig gerne med at få opsat en rottespærre, så du kan blive rottefri. En rottespærre fungerer på en måde, hvor vand sagtens kan løbe igennem kloakken, men hvor det samtidig er umuligt for de små gnavere at komme igennem.

Rottespærren monteres i overgangen mellem dit eget kloaksystem og det kommunale kloaksystem. 

Rottespærre - professionel kloakmester

Undgå at få rotter i fremtiden og få monteret en rottespærre allerede nu

Rotter er generelt et stigende problem i Danmark, og derfor kan det også være en rigtig god ide at få monteret en rottespærrer, selvom du på nuværende tidspunkt ikke oplever problemer med rotter. Jo før du får installeret en rottespærre, jo nemmere er det at komme problemet til livs, og derfor er det langt bedre bare at få det gjort nu, så du undgår at rotter bliver et problem i fremtiden.

På den måde slipper du også for alle de irriterende gener og yderligere udgifter, som rotter medfører, når de f.eks. gnaver igennem dine rør, ledninger eller andet, som du efterfølgende skal have udbedret. 

    Eftersyn af din rottespærre

    Hos Henrik Jensen A/S tilbyder vi ligeledes efterfølgende tjek af din rottespærre, hvor vi sørger for, at den fungerer optimalt. Det er lovpligtigt, at du får tjekket din rottespærrer en gang om året, og især hvis du bor i et område, der er ekstra udsat i forhold til rotter, er det en rigtig god ide.

    Vi kører i lokalområdet ved Korsør, Slagelse, Sorø og omegn og udfører montage af rottespærre til private hustande og virksomheder.

    Se hvad vores kunder siger