Mange års erfaring i jordvarme

Hvis du leder efter et erfarent VVS-firma til at hjælpe med et jordvarmeanlæg og varmepumper, er du kommet til det helt rette sted. For her hos Henrik Jensen A/S har vi ikke blot mange års erfaring, men også stor ekspertise med at installere jordvarmeanlæg til både private og virksomheder i Korsør, Slagelse, Sorø og det øvrige Vestsjælland.

Vi deler også gerne ud af vores store viden om jordvarme og jordvarmeanlæg. Selvom installeringen af et jordvarmeanlæg er en omfattende proces, er vi altid effektive og grundige i vores arbejde. Helt overordnet består anlægget af jordslange og en indedel. Jordslangen, som vi graver ned i din have, indeholder en frostvæske. Indedelen er en varmepumpe, som vi i fællesskab finder et passende sted til inde i dit hjem.

Jordvarmeanlæg hos Henrik Jensen VVS

Driftssikkert og miljøvenligt jordvarmeanlæg

Der er mange fordele ved at vælge jordvarme frem for andre alternative energikilder, som oliefyr eller naturgasfyr. Jordvarme bruger naturens egne ressourcer, og er dermed det miljøvenlige valg, hvor du samtidigt sparer penge på elregningen. Et jordvarmeanlæg er også meget driftssikkert, og med denne bæredygtige løsning kan du også nedsætte dit CO2-udslip betragteligt.

    Energirenover din nuværende bolig eller energioptimer ifm. nybyggeri

    Du behøver heller ikke at frygte støj fra jordvarmepumpen, da den nemlig er meget lydsvag. Samtidigt er jordvarme en langsigtet løsning. Anlæggets lange levetid gør det ikke kun til en god investering på den lange bane. Du kan også mærke det i hverdagen, da jordvarmeanlægget er et lukket system, der ikke kræver vedligeholdelse.
    Jorden i din have er opvarmet af solen, og med jordvarme udnytter du denne energikilde, som, også i vintermånederne, er der i forvejen. Varmen ligger simpelthen i jorden – lige til at tage!

      Se hvad vores kunder siger