Professionel installation af varmepumper

Varmepumper er luft-til-vand-anlæg som bruger naturens egne ressourcer til opvarmning af din bolig. Her bores der hul i væggen, hvor efter varmepumpen skal installeres på ydervæggen af huset og forbindes med varmtvandsbeholderens sammenslutning, herfra bruges varmen fra luften til opvarmning af vandet.

 

Luft-til-vand varmepumpe i Slagelse

Fordele ved at vælge en varmepumpe eller jordvarme

En luft-til-vand varmepumpe samt jordvarme er to særdeles effektive, stabile og miljøvenlige måder, hvorpå du kan opvarme din bolig. Der er mange fordele ved at benytte sig af en af disse metoder til opvarmning af din bolig, herunder at:

  • Du får lydløs opvarmning. Luft-til-vand varmepumpen bruger vand i radiatorer og/eller varmerør til opvarmning, og derfor vil der ikke være indendørs støj eller træk i forbindelse med opvarmningen.
  • Begge slags varmepumper kan opvarme brugsvand, og du kan derfor spare penge på din varmeregning og også dit CO2 udslip.
  • Varmepumperne vil også virke under lavere temperaturer, og du vil dermed sjældent skulle bruge ekstra strøm på at opvarme din bolig, og på den måde undgår du også at få en dyrere elregning i de kolde vintermåneder.

Kontakt og få professionel rådgivning

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller blot en samtale om mulighederne samt besparelserne, der er ved installering af varmepumper i hjemmet? Så er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 58 38 02 55 og få en snak med vores energivejleder. Alternativt kan du sende en mail på info@henrikjensenvvs.dk eller kontakte os via vores kontaktformular her på siden. Vi aftaler gerne et personligt møde hjemme hos dig, så vi kan se jeres anlæg og skræddersy en løsning tilpasset netop jeres behov.

Vi har installeret varmepumper overalt på Sjælland og har mange tilfredse kunder fra både Korsør, Slagelse, Sorø og Skælskør.

    Se hvad vores kunder siger