Kloakmester med 35 års erfaring

Hos Henrik Jensen A/S har vi mere end 35 års erfaring som VVS installatør, og de sidste 10 år har vi også udført opgaver i forbindelse med kloak og kloakering. Vi står dermed altid klar til at hjælpe, hvis du oplever problemer eller gener med din kloak i Korsør, Slagelse  og omegn. Vi udfører og hjælper i forbindelse med mange former for kloakopgaver, blandt andet:

 • Højvandsslukke og efterfølgende tjek heraf, så du undgår pludselige oversvømmelser i din kælder
 • Renovering eller udskift af kloakledninger
 • Spilde- og regnvandsseparering – både med tilslutning til kommunens hoved system eller på privat grund
 • Rottespærre
 • Diverse andre opgaver i forbindelse med kloakservice

Vi hjælper altså med mange forskellige opgaver, og uanset om du bor i hus eller på en gård, står vi klar til at identificere og løse dit kloakproblem på bedst mulig vis.

Kloakmester i Slagelse

Kloak i det åbne land

Bor du på landet nær Korsør, Slagelse, Sorø og Skælskør, og har du fået påbud fra kommunen om, at du skal forbedre spildevandsrensningen, så har Henrik Jensen A/S i Korsør udstyret og mandskabet til at løse opgaven hurtigt og effektivt. Rensning af spildevandet kan foregå på mange måder. Nedsivning, pilerensning, minirensning er blot nogen af de muligheder, du kan vælge imellem, og du er mere end velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvilken mulighed, der vil fungere bedst for dig. 


  Kontakt Henrik Jensen A/S og få professionel kloakservice

  Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål i forbindelse med diverse kloakeringsopgaver, og du er mere end velkommen til at ringe på tlf.: 58 38 02 55 og få en snak med firmaets kloakmester. Du kan også sende en mail på info@henrikjensenvvs.dk eller kontakte os via vores kontaktformular her på siden. Vi afgiver gerne et uforpligtende tilbud, og vi stræber altid efter at få skabt skræddersyet løsninger efter lige netop dine ønsker og behov. Hos Henrik Jensen A/S har vi fokus på dig som kunde, og du får med garanti aftalt kvalitet til tiden og til gode og konkurrencedygtige priser.

  Se hvad vores kunder siger