Få fjernvarme i din bolig

Rigtig mange huse i Danmark har fjernvarme, derfor har Henrik Jensen A/S i Korsør ansat kompetente montører til at varetage opgaven.
Vi står både for udskiftninger, nye installationer og service gennemgang af fjernvarmeanlæg i Korsør, Slagelse, og Sorø.

Fjernvarme er en nem, miljørigtig og billig energikilde. En virkelig god investering, når det vedrører opvarmning af boligen.

 

Fjernvarme i Korsør

Fjernvarme er en stabil varmekilde

Prisen på fjernvarme ligger forholdsvist stabilt og er ikke så følsom overfor svingende energipriser. Derfor er fjernvarmen væsentligt billigere end el, olie og gas. Ved hjælp af fjernvarme skal du heller ikke tænke på skorstensfejeren eller på at bestille olie. Fjernvarmen leveres direkte til fjernvarmeanlægget og kræver næsten ingen vedligeholdelse.  Hos Henrik Jensen A/S i Korsør garanterer vi for en høj forsyningssikkerhed.

    Hvad kræver det at få fjernvarme?

    Først og fremmest er det vigtigt at vide, at ikke alle kan få installeret fjernvarme – det afhænger af, om du bor inden for et fjernvarmeværk. Det skyldes de logistiske og økonomiske udfordringer ved at bygge og vedligeholde den nødvendige infrastruktur. Men hvis du bor inden for et fjernvarmeværk, er det ofte muligt at få fjernvarme installeret, selvom der kan være visse betingelser, du skal opfylde. Hvis det er tilfældet, kan du kontakte din lokale fjernvarmeleverandør for at finde ud af, hvad det vil kræve at få fjernvarme.

    Hvad koster fjernvarme?

    Har du overvejet at installere fjernvarme i dit hjem i Korsør? Det er værd at undersøge prisen for fjernvarme i Korsør for at sikre, at det passer til dit budget og behov. Priserne varierer afhængigt af flere faktorer, herunder hvor du bor, og hvor meget varme du bruger. Generelt set er fjernvarme dog en meget omkostningseffektiv løsning, da det er baseret på genbrug af industriens spildvarme, så leveringsomkostningerne er ofte lavere end for gas og olie.

    Service og eftersyn af fjernvarme

    Mens fjernvarme er en driftssikker og omkostningseffektiv løsning, kræver det regelmæssig vedligeholdelse for at sikre optimal ydeevne og lang levetid. Denne vedligeholdelse omfatter en årlig gennemgang af dine installationer, samt justering af dit anlæg for at garantere den mest effektive drift.

    Hvorfor er service og eftersyn vigtigt?

    Regelmæssig service og eftersyn er vigtigt af mange grunde. For det første hjælper det med at identificere og rette eventuelle problemer, før de bliver alvorlige. For det andet kan det sikre optimal effektivitet, hvilket kan hjælpe dig med at spare på dine varmeudgifter. Hvis du ikke får foretaget service regelmæssigt, risikerer du uventede nedbrud og højere varmeregninger, da dit anlæg muligvis ikke fungerer så effektivt som det kunne.

    Hos Henrik Jensen A/S står vi klar til at hjælpe dig med at installere, gennemgå, reparere og servicere dit fjernvarmeanlæg, så du kan få effektiv opvarmning med fjernvarme i Korsør, Slagelse, Sorø og omegn. Kontakt os på telefon +45 58 38 02 55 eller på mail: info@henrikjensenvvs.dk for at høre mere.

    Fjernvarme er et miljørigtigt valg til opvarmning

    Fjernvarme er et miljørigtigt valg til opvarmning, da varmeproduktionen hovedsageligt er baseret på overskudsvarme fra elproduktion – samt udnyttelse af varmen fra halm og affaldsforbrænding, ligeledes har værkerne,
    sat solfangeranlæg op for vedvarende energi.

    Henrik Jensen A/S i Korsør fokuserer på et tæt samarbejde med de forskellige fjernvarmeværker for altid at være 100% opdateret på nye tiltag og forbedringer. Vi kan derfor garantere dig en installation i topklasse.

    Se hvad vores kunder siger